HAT FIATAL TEHETSÉGET JUTALMAZTAK SAJTÓS JUNIOR PRIMA-DÍJAT

Hat, harminc év alatti fiatal tehetség vehette át az idei Junior Prima-díjat sajtó kategóriában kedden Budapesten.

Elismerést kapott Kiss Dóra (Hajdú-bihari Napló), Molnár-Héricz Boglárka (Kecskeméti TV), Dóczi Violett (Behavior – HR-magazin, Bolgár Hírek), Vermes Nikolett (független), Zsoldos Ákos (portfolio.hu), valamint Szabó Krisztián (atlatszo.hu).
Idén már nyolcadik alkalommal kérte fel a Széchenyi Kártya Programot irányító Kavosz Zrt. a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, sajtóban dolgozó fiatalokat.
A díjazottak nettó kétmillió forint pénzjutalomban részesülnek.
Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója az ünnepségen elmondta: sajtó kategóriában 29 jelölés érkezett, közülük választotta ki a zsűri a hat díjazottat.
Emlékeztetett, a Prima Primissima Díjat 2003-ban alapította Demján Sándor üzletember, majd 2007-ben hozták létre a Junior Prima-díjat a tudomány, a zene, a népművészet, a színház- és filmművészet, valamint a sajtó területén kiemelkedő fiatal tehetségek támogatására.
Idén a Kavosz Zrt. által felkért zsűri tagjai: Balogh Gabriella, a Net Média Zrt. résztulajdonosa, Holló Márta, az ATV műsorvezetője, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára, Szabó László, a Mediaworks elnök-vezérigazgatója, Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, valamint Krisán László voltak.
A Junior Prima-díj társalapítói: a Magyar Fejlesztési Bank, az MVM Energetika Zrt., a Docler Holding, a Kavosz Zrt. és a Takarékbank.

MTI

Szólj hozzá te is!