DIGITÁLIS JÁTÉKTÁRAT NYITOTT A BÁTOR TÁBOR

Megnyitotta online játéktárát a Bátor Tábor! Az alapítvány idén tavasszal kezdte építeni digitális táborát: online, interaktív foglalkozásaikon a súlyosan beteg gyerekek és családjaik mellett bárki részt vehetett, aki szeretett volna kikapcsolódni az elmúlt hónapok történései után. A Digitális Bátor Tábor most online tudástárral egészült ki, ahol számos játékot, a módszertanuk alapjait, hasznos tippeket is elérhetővé tettek.

“19 év tapasztalatunk van a mentális egészségmegőrzés területén. Úgy gondoljuk, ez a tudás sokaknak hasznos lehet. Online tudástárunkban gyerekeknek és felnőtteknek is szóló kis- és nagycsoportos játékötleteket gyűjtöttünk össze, megmutatjuk, mire épül a módszertanunk, amely a mindennapi életben is segíthet akár szülőknek, akár pedagógusoknak. Az oldal folyamatosan frissül újabb tartalmakkal” – mondta el Vargyas-Tóth Julianna, a Bátor Tábor programfejlesztési tanácsadója.

Az új oldal alapját a hatvani táborhely térképe adja, ahol a különböző helyszínekre kattintva más-más tartalmakkal találkozhatnak az érdeklődők. Itt lehet jelentkezni az egész nyáron át tartó online interaktív játékokra is, ahol a résztvevők együtt szerezhetnek közös élményeket a saját otthonukban, kertjükben vagy akár nyaralás alatt.

Az alapítvány bízik abban, hogy ősszel már személyesen is találkozhatnak táborozóikkal, ezzel együtt a Digitális Bátor Tábort tovább építik, hogy még több súlyosan beteg gyerekhez és családjához vihessék el a felhőtlen nevetést és a közös játék élményét.

Kiadó: Bátor Tábor Alapítvány

 

MTI

Szólj hozzá te is!